Referencer

Herunder ses et udsnit af vores kunder som anvender NewLogic Sales og NewLogic Media.

Lemvigh-Müller er Danmarks førende stålgrossist med 1.200 ansatte og en omsætning på mere end fem milliarder kroner.

Design Eyewear Group er en international virksomhed, som designer kvalitetsbriller med stærke rødder i dansk design.

Abena er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed som opererer i mere end 60 lande verden over.

Grundlagt i 1956 som et ovenlysfirma gør Vitral til en af de mest erfarne og dedikerede ovenlys - og glastags-producenter i Europa.

RVLT blev grundlagt i 1993 af Christian Katballe med en mission om at fremstille afslappet og tilbagelænet tøj til hverdagsbrug.

Henning Stæhr A/S er en grosistvirksomhed, grundlagt i 1949 af Henning Stæhr, som fremstiller og sælger armbåndsure.

Lemvigh Müller A/S

Lemvigh-Müller har udstyret alle virksomhedens sælgere med en iPad som indeholder en suite af værktøjer. Den samlede løsning kaldes for "Den mobile sælger" da det er Lemvigh-Müllers ambition, at alle daglige opgaver skal kunne løses på farten. NewLogic Sales og NewLogic Media er en vigtig del af suiten.

Website: www.lemu.dk

Design Eyewear Group

NewLogic Sales bliver i dag benyttet af Design Eyewear Groups 120+ sælgere, fordelt over hele verden, som deres primære salgs værktøj. Systemet bidrager til at sælgeren har overblik og kan give præcise informationer til deres kunder, samt rapporterer tilbage til kontoret i form af f.eks. ordre og aftaler.

Website: www.designeyeweargroup.com

Abena A/S

Abena bruger NewLogic Media til distribution af materiale som er relevant for virksomhedens mobile medarbejdere. Mere end 80 sælgere har adgang til præsentationer, hovedkataloger, kampagner, temakataloger, koncepter og løsblade, produktvejledninger og meget mere.

Website: www.abena.dk